Kurser til begyndere


Vi præsenterer her vore CD ROM og USB sprogkurser til begyndere. Klik på billederne eller overskrifterne for at se mere om de enkelte kursustyper.

Niveau  
Sprog  
Type  
Ultimate USB
Ultimate USB

Ultimat USB er for begyndere til viderekomne, 5 eller 6 kurser i een USB stick og en downloadkode til IPAD/Tablet.

Instant - USB
Instant - USB

Denne produktserie indeholder vores to mest populærer programmer, Talk now og Talk More på en enkelt USB nøgle. Kurser i 115 forskellige sprog. Du lærer de vigtigste ord og udtryk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

Til PC og Mac. Indeholder også downloadkode til Ipad og Android tablets

 

TalkNow!
TalkNow!

Meget populært CD ROM sprogkursus for absolutte begyndere. Her kommer du nemt igang med atlære nyt sprog. Kurser i 115 forskellige sprog. Du lærer de vigtigste ord og udtryk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

Til PC og Mac. Downloadkode udover CD ROM.

TalkMore
TalkMore

Sprogkursus for begyndere+. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk, med hovedvægt på rejsebrug. Til PC og Mac.

Learn to Speak
Learn to Speak

Fra begynder til konversationsniveau. Her får du virkelig noget for pengene - kurset består af 1 DVD-ROM med det egentlige kursusmateriale, som dækker et toårigt forløb på et intensivt aftenskolekursus (61 lektioner). Kurset gøres komplet med en arbejdsbog på ca. 120 sider og en ordbog på 15.000 ord til installation på en Pocket PC eller Palm. OBS! - engelsk hjælpesprog. Kun til PC.

Talk the Talk
Talk the Talk

Talk the Talk er et nyt sprogkursus for begyndere+, udformet især til unge (og familier med unge). Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Til PC og Mac.


KØB DKK995,00