Zulu


Zulu er et bantusprog, der tales af 10 mio. hovedsagelig i Sydafrika, hvor det er 1 ud af 11 officielle sprog. Andre større sprog i Sydafrika er Xhosa (8 mio) og Sotho (4 mio). Et mindretal i Lesotho taler zulu. I gruppen af bantusprog tilhører zulu nguni grenen og det er nært beslægtet med xhosa. Zulu skrives med et tillempet latinsk alfabet tilpasset af kristne  missionærer i begyndelsen af 1800-tallet.

Niveau  
Sprog  
Type  

Her kommer du nemt i gang med at lære zulu. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på zulu. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Zulu sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på zulu med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Zulu sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for zulu forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Zulu sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende zulu ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale zulu. Til PC og Mac.

DKK405,00