Yoruba


Yoruba tales af ca. 22 mio hovedsagelig i Nigeria, hvor det er 1 ud af 4 officielle sprog og tales af ca. 20 % af befolkningen. Ud over engelsk og også hausa og igbo officielle sprog i Nigeria. Yoruba er også officielt sprog i nabostaterne Togo og Benin. Yoruba anvender et tillempet latinsk alfabet med 25 bogstaver.

Niveau  
Sprog  
Type  

Yoruba kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Yoruba. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære yoruba. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på yoruba. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Yoruba sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på yoruba med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - lær yoruba - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i yoruba forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for yoruba forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00