Xhosa


Xhosa er et bantusprog, der ligesom zulu hører til nguni grenen. Xhosa tales af ca. 8 mio. i Sydafrika,  hvor det er 1 ud af 11 officielle sprog. Et mindretal i Lesotho og Botswana taler xhosa.
Xhosa og Zulu er så nært beslægtede sprog at de er indbyrdes forståelige. Xhosa skrives med et tillempet latinsk alfabet tilpasset af kristne missionærer i begyndelsen af 1800-tallet. Den første trykte bog på xhosa var en grammatik udgivet i 1834. Nelson Mandelas modersmål er xhosa.

Niveau  
Sprog  
Type  

Xhosa kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Xhosa. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære xhosa. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på xhosa. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Xhosa sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende xhosa ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale xhosa. Til PC og Mac.

DKK405,00