Walisisk


Walisisk tales i Wales af ca. ¼ af befolkningen, ca. 700.000 mennesker hovedsagelig i områdets vestlige del. Walisisk er et keltisk sprog nært beslægtet med bretonsk og kornisk, der tales i hhv. Bretagne og Cornwall. Kendte walisere er digteren Dylan Thomas og skuespilleren Anthony Hopkins.

Niveau  
Sprog  
Type  

Walisisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Walisisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære walisisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på walisisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Walisisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på walisisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - lær walisisk - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i walisisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for walisisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Walisisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år walisisk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære walisisk og at opbygge et walisisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Walisisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende walisisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale walisisk. Til PC og Mac.

DKK405,00