Vietnamesisk


Har du interesse for vietnamesisk sprog og kultur, så må du lære vietnamesisk. Med vores lær vietnamesisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære vietnamesisk.

Vietnamesisk tales af ca. 77 millioner mennesker i Vietnam, svarende til ca. 90 % af befolkningen. I Vietnam bor tillige 54 forskellige etniske minoriteter med hver deres sprog. Vietnamesisk tilhører  Mon-Khmer grenen i den austro-asiatiske sprogfamilie. Andre Mon-Khmer sprog er Mon (Burma/Myanmar) og Khmer (Cambodia).  Nordvietnamesisk som det tales i Hanoi betragtes som det officielle sprog, hvorfra dialekterne i Sydvietnam og i det centrale Vietnam afviger på nogle punkter.

Køb et lær vietnamesisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære vietnamesisk i morgen.

 

Niveau  
Sprog  
Type  

Vietnamesisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Vietnamesisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære vietnamesisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på vietnamesisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Vietnamesisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på vietnamesisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Vietnamesisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på vietnamesisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i vietnamesisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for vietnamesisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00