Urdu


Med vores lær urdu kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære urdu.

Urdu er sammen med engelsk officielt sprog i Pakistan og tales desuden i flere indiske delstater. Ca. 60 mio. har urdu som første sprog.  Som hindi, punjabi, bengali og flere andre indiske sprog hører urdu til de indoariske sprog i den indoiranske sproggruppe. Urdu minder i grammatik og ordforråd meget om hindi, men skriftsproget er forskelligt. Urdu skrives med en tillempet arabisk skrift fra højre mod venstre, mens hindi skrives med den indiske skrift devangari fra venstre mod højre.

Køb et lær urdu kursus i dag, så kan du være i gang med at lære urdu i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Urdu kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Urdu. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Urdo kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på Urdo , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Her kommer du nemt i gang med at lære urdu. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på urdu. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Urdu sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for urdu forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00