Ungarsk


Har du interesse for Ungarn, så må du lære ungarsk. Med vores lær ungarsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære ungarsk.

Ungarsk er modersmål for ca. 15 mio. Uden for Ungarn især i nabolandene Rumænien (Transsylvanien), Serbien, Slovenien, Slovakiet og Ukraine. Ungarsk tilhører ligesom finsk og estisk den finsk-ugriske sprogstamme. Som et ikke-indoeuropæisk sprog virker ungarsk meget fremmed for en dansker, men vi kender dog ordene gullasch og paprika. Ungarsk har mange tyrkiske og slaviske låneord.

Køb et lær ungarsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære ungarsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Ungarsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Ungarsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære ungarsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på ungarsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Ungarsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på ungarsk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Ungarsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på ungarsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i ungarsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for ungarsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Ungarsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år ungarsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære ungarsk og at opbygge et ungarsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Ungarsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende ungarsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale ungarsk. Til PC og Mac

DKK405,00