Ukrainsk


Har du interesse for Ukraine, så må du lære ukrainsk. Med vores lær ukrainsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære ukrainsk.

Ukrainsk er modersmål for ca. 40 mio. mennesker i Ukraine, der næst efter Rusland er det største land i Europa. Ukrainsk har siden selvstændigheden i 1991 været eneste officielle sprog i Ukraine, men mange ældre indbyggere anser stadig russisk for at være deres modersmål og finder det problematisk ikke at kunne kommunikere med myndighederne på russisk. Ukrainsk ligger på 26. pladsen over verdens mest udbredte sprog. Ukrainsk udgør sammen med russisk og hviderussisk den østslaviske gruppe inden for de slaviske sprog.


Køb et lær ukrainsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære ukrainsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Her kommer du nemt i gang med at lære ukrainsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på ukrainsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Ukrainsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på ukrainsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Ukrainsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på ukrainsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Ukrainsk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for ukrainsk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00