Tysk


Har du interesse for Tyskland og tysk kultur, så må du lære tysk. Med vores lær tysk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære tysk.

Tysk er et vestgermansk sprog, der tales af ca. 125 mill. mennesker i Tyskland, Østrig, Liechtenstein, dele af Schweiz og Luxembourg, samt i små enklaver i Italien, Rusland, Rumænien og flere andre lande. I USA er tysk således det femte mest talte sprog i hjemmet efter engelsk, spansk, kinesisk og fransk. Standardtysk betegnes sædvanligvis som højtysk, svarende til rigsdansk. Højtysk var oprindelig det sprog, der taltes i Sydtyskland, mens man nordpå talte plattysk (nedertysk). Schweizertysk kalder man det sprog, der tales i den tysktalende del af Schweiz. Tysk er det EU-sprog som flest indbyggere har som modersmål og det næstmest talte sprog i Europa efter engelsk, på verdensplan ligger det på 11. pladsen.

Køb et lær tysk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære tysk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Tyskkursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Tysk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære tysk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på tysk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Tysk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på tysk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Tysk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på tysk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i tysk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for tysk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

En spændende tysk film er lagt på DVD og forsynet med undervisningsfaciliteter.
Tysk for viderekomne på DVD-ROM. Til PC og Mac.

DKK455,00

Tysk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år tysk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære tysk og at opbygge et tysk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Her får du noget for pengene. Interaktivt tysk sprogkursus på 61 lektioner på DVD-ROM og 3 supplerende lyd CD´er, så du også kan lære på farten eller i lænestolen. OBS! - engelsk hjælpesprog. Kun til PC.

DKK735,00

Tysk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende tysk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale tysk. Til PC og Mac.

DKK405,00

6 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00