Tyrkisk


Har du interesse for Tyrkiet og tyrkisk kultur, så må du lære tyrkisk. Med vores lær tyrkisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære tyrkisk.

Tyrkisk er et betydeligt sprog i den tyrkiske sproggruppe, som er den del af den altaiske sprogæt, som også omfatter mongolske og tungusiske sprog.

Tyrkisk er oprindeligt et asiatisk sprog som fra omkring år 1000 har bredt sig til Lilleasien, det nuværende Tyrkiet.

Tyrkisk tales af ca. 60 millioner  mennesker, hovedsageligt i Tyrkiet. Tyrkisk tales også af betydelige mindretal i Tyskland, Bulgarien, Usbekistan, Kazakhstan, Kirgisistan, Aserbajdsjan, Grækenland og Cypern.

Indtil 1928 blev tyrkisk skrevet med arabisk alfabet. Ved en skriftreform i 1928 blev det arabiske alfabet erstattet af det latinske alfabet udbygget med fonetiske symboler svarende til særlige lyde i sproget. Efter reformen forsvandt mange ord af arabisk og persisk oprindelse. Har man først lært lydene er det ganske nemt at læse og udtale tyrkisk, idet tyrkisk udtales nøjagtig som det skrives, ét bogstav svarer til én lyd.  

Istanbul dialekten har udviklet sig til hvad der i dag betegnes som moderne standard tyrkisk.

Køb et lær tyrkisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære tyrkisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Tyrkisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Tyrkisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære tyrkisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på tyrkisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Tyrkisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på tyrkisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00


Kursus i tyrkisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for afrikaans forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

 

DKK405,00

Tyrkisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende tyrkisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale tyrkisk. Til PC og Mac.

DKK405,00