Tjekkisk


Har du interesse for Tjekkiet, så må du lære tjekkisk . Med vores lær tjekkisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære tjekkisk.

Tjekkisk er modersmål for 12 mio. primært i Tjekkiet, der blev dannet i 1993 ved Tjekkoslovakiets deling. Tjekkiske mindretal findes især i Polen og Slovakiet. Tjekkisk skrives med det latinske alfabet suppleret med bogstaver med diakritiske tegn, således at alfabetet består af 43 bogstaver. Tjekkisk hører sammen med slovakisk til den vestslaviske sproggruppe og de 2 sprog er indbyrdes forståelige i samme grad som de nordiske sprog.


Køb et lær tjekkisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære tjekkisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Tjekkisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Tjekkisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære tjekkisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på tjekkisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Tjekkisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på tjekkisk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Tjekkisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på tjekkisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i tjekkisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for tjekkisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Tjekkisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende tjekkisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale tjekkisk. Til PC og Mac.

DKK405,00