Thai


Thai tales af ca. 50 mill. mennesker i Thailand. I Danmark bor knap 9000 mennesker af thailandsk afstamning. Thai er som vietnamesisk og andre asiatiske sprog et tonesprog, dvs.betoningen er afgørende for ordets betydning. Der er 5 toner, som adskilles med accenter. Thai sproget hører til sprogfamilien tai, der omfatter mere end 20 sprog i Sydøstasien.

Thai grammatik og alfabet
Grammatikken i thai sproget kan forekomme simpel, da der på thailandsk ikke findes køn, artikler, flertalsformer og forskellige bøjningsformer af udsagnsord. Det thailandske alfabet læses fra venstre mod højre, og der sættes ikke mellemrum mellem ordene.

Niveau  
Sprog  
Type  

Her kommer du nemt i gang med at læer thai. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på thai. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Thai kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på thai, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Thai sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på thai med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i thai forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for thai forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Thai kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år thai . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære thai og at opbygge et thai ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Thai sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende thai ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale thai. Til PC og Mac.

DKK405,00