Tamil


Tamil er et dravidisk  sprog, der tales af ca. 50 mill. mennesker på Sri Lanka og i det sydlige Indien i delstaten Tamil Nadu. Derudover bor der tamiler i Singapore og i Malaysia, og efter udbruddet af borgerkrigen mellem Sri Lankas regering og tamilerne i 1983, flygtede mange tamiler til Europa og Canada. I Danmark bor der ca. 10.000 mennesker af tamilsk afstamning. Tamil er et ud af 22 officielle sprog i Indien. Tamil alfabet har 12 vokaler og 18 konsonanter, der kan kombineres til sammensatte tegn, således at alfabetet i alt indeholder 247 bogstaver. Tamil skrives med en selvstændig form af den indiske brahmi-skrift og skrives fra venstre mod højre.

Niveau  
Sprog  
Type  

Tamil kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Tamil. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære tamil. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på tamil. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Tamil sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på tamil med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00