Tagalog


Med vores lær tagalog kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære tagalog.

Tagalog er hovedsproget på Filippinerne og er modersmål for ca. 25 mio. især i og omkring hovedstaden Manila og på øen Mindoro. Tagalog er andetsprog for ca. 65 mio., dels i den øvrige del af Filippinerne, dels hos betydelige mindretal andre steder i verden. I USA er tagalog det hyppigst talte asiatiske sprog, næst efter kinesisk. I Danmark bor der ca. 9.000 med filippinsk baggrund. Tagalog anvender det latinske alfabet. Filippinerne var spansk koloni i mere end 300 år, hvorfor sproget har mange spanske låneord, men tagalog har også lånt flittigt fra malajisk og engelsk.

Køb et lær tagalog kursus i dag, så kan du være i gang med at lære tagalog i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Thailansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Thailansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Tagalog kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på tagalog, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Tagalog sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på tagalog med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i tagalog forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for tagalog forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære tagalog (fillippinsk) . Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på tagalog. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00