Svensk


Svensk er modersmål for ca. 9 mio. mennesker, først og fremmest i Sverige. Uden for Sverige er svensk modersmål for ca.300.000 i Finland og på Åland. Svensk er også officielt sprog i Finland ved siden af finsk. Svensk er nært beslægtet med dansk og norsk og de tre sprog er nogenlunde indbyrdes forståelige. I Politikens Øresundsordbog fra 2000 findes mange eksempler på enslydende danske og svenske ord, hvis betydning er helt forskellig.

 

Niveau  
Sprog  
Type  

Svensk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Svensk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at læresvensk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på svensk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Svensk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på svensk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Svensk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på svensk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i svensk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for svensk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Svensk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år svensk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære svensk og at opbygge et svensk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Svensk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende svensk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale svensk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Omfattende svensk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Svensk for viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende svensk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at læse og skrive svensk, lærer at udtrykke dig selv på svensk.

Kun til PC.

DKK605,00