Spansk


Spansk er på 3. pladsen over verdens mest talte sprog og således det mest udbredte romanske sprog, der tales af ca. 400 mill. mennesker på alle 7 kontinenter. Foruden i Spanien er spansk det officielle sprog i hele Mellem- og Sydamerika med undtagelse af Brasilien. I Spanien findes der tillige flere regionale sprog, hvoraf de største er catalansk (17%), galicisk (7%) og baskisk (2%). Disse tre regionssprog er sammen med spansk erklæret for de officielle sprog i de respektive regioner, og mange indbyggere anser deres regionalsprog som deres første sprog og spansk som deres andet. Spansk er et af de officielle sprog i FN.

Niveau  
Sprog  
Type  

Meksikansk spansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Meksikansk spansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

spansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  spansk . med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på spansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på spansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære mexikansk spansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på mexikansk spansk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Mexikansk spansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på mexikansk spansk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Mexikansk spansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på mexikansk spansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i mexikansk spansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for mexikansk spansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at læer spansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på spansk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Spansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på spansk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Spansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på spansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i spansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for spansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

En spændende spansk film er lagt på DVD og forsynet med undervisningsfaciliteter.
Spansk for viderekomne på DVD-ROM. Til PC og Mac.

DKK455,00

Spansk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år spansk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære spansk og at opbygge et spansk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Her får du noget for pengene. Interaktivt spansk sprogkursus på 61 lektioner på DVD-ROM og 3 supplerende lyd CD´er, så du også kan lære på farten eller i lænestolen. OBS! - engelsk hjælpesprog. Kun til PC.

DKK735,00

Spansk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende spansk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale spansk. Til PC og Mac.

DKK405,00

6 kurser til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet.

DKK995,00