Slovensk


Har du interesse for Slovenien, så må du lære slovensk. Med vores lær slovensk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære slovensk.

Slovensk er officielt sprog i Slovenien og tales af 90 % af befolkningen her. Slovensk tales desuden af mindretal i nabostaterne Østrig og Italien, i alt har lidt over 2 mio. slovensk som modersmål.  Slovenien blev efter 1. verdenskrig en del af Jugoslavien og har siden 1991 været en selvstændig stat. Slovenien betragtes som det rigeste og højest udviklede land i Øst- og Centraleuropa. Slovensk skrives med det latinske alfabet suppleret med bogstaver med diakritiske tegn.


Køb et lær slovensk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære slovensk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Slovensk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Slovensk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære slovensk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på slovensk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Slovensk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på slovensk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Slovensk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for slovensk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00