Slovakisk


Har du interesse for Slovakiet, så må du lære slovakisk. Med vores lær slovakisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære slovakisk.

Slovakisk er modersmål for 5 mio. primært i Slovakiet, der blev dannet i 1993 ved Tjekkoslovakiets deling. Slovakiske mindretal findes især i Ungarn, Polen og Tjekkiet.  Slovakisk skrives med det latinske alfabet suppleret med bogstaver med diakritiske tegn. Slovakisk hører sammen med tjekkisk til den vestslaviske sproggruppe og de 2 sprog er indbyrdes forståelige i samme grad som de nordiske sprog.


Køb et lær slovakisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære slovakisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Slovakisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Slovakisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære slovakisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på slovakisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Slovakisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på slovakisk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Slovakisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på slovakisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i slovakisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for slovakisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00