Sindhi


Sindhi er det 3. største sprog i Pakistan, hvor det tales af ca. 20 mio. først og fremmest i Sindh regionen, der blev en del af Pakistan i 1947. Ved Indiens og Pakistans deling flyttede mange sindhier til Indien, hvor der i dag bor ca. 3 mio. sindhi-talende. I Pakistan skrives sindhi med det arabiske alfabet, i Indien anvendes både den indiske skrift devangari og det arabiske alfabet. Sindhi er et af 22 officielle sprog i Indien, men det er det eneste, der ikke er knyttet til en bestemt stat. Sindhi har et stort ordforråd, som har betydet at mange forfattere skriver på sindhi.

Niveau  
Sprog  
Type  

Sindhi kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Sindhi. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære sindhi. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på sindhi. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00