Russisk

Niveau  
Sprog  
Type  

Russiskkursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Russisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære russisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på russisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Russisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på russisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Russisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på russisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i russisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for russisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Russisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år russisk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære russisk og at opbygge et russisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Russisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende russisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale russisk. Til PC og Mac.

DKK405,00

5 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00