Rumænsk


Har du interesse for Rumænien, så må du lære rumænsk. Med vores lær rumænsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære rumænsk.

Rumænsk er det østligste af de romanske sprog og tales af ca. 24 mio. primært i Rumænien og Moldova, desuden af rumænske mindretal først og fremmest i andre Balkanlande, men også i andre europæiske lande, herunder ca. 6500 i Danmark. Rumænsk benyttede det kyrilliske alfabet indtil 1860, hvor man skiftede til det latinske suppleret med nogle specielle bogstaver med diakritiske tegn.

Køb et lær rumænsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære rumænsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Rumænsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Rumænsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære rumænsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på rumænsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Rumænsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på rumænsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Rumænsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på rumænsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Rumænsk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for rumænsk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Rumænsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende rumænsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale rumænsk. Til PC og Mac.

DKK405,00