Punjabi


Med vores lær punjabi kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære punjabi.

Punjabi er sammen med urdu officielt sprog i provinsen Punjab, der ved Indiens selvstændighed i 1947 blev delt mellem Indien og Pakistan. Punjabi tales af ca. 100 mio. i Indien og Pakistan. Den pakistanke del af Punjab er den største og tættest befolkede af Pakistans provinser med provinshovedstaden Lahore. Punjabi er nært beslægtet med urdu og hindi.

Køb et lær punjabi kursus i dag, så kan du være i gang med at lære punjabi i morgen.

 

Niveau  
Sprog  
Type  

Punjabi kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Punjabi. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære punjabi. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på punjabi. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Punjabi sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på punjabi med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00