Portugisisk


Har du interesse for Portugal eller Brasilien, så må du lære portugisisk. Med vores lær portugisisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære portugisisk.

Portugisisk er modersmål for ca. 200 mio. i Portugal og Brasilien. Portugal var tidligere en stor kolonimagt, hvorfor portugisisk også er officielt sprog i bl.a. Angola, Kap Verde, Mocambique og Macau. Portugisisk er det 6. mest udbredte sprog i verden. Der er nogen forskelle i europæisk og brasiliansk portugisisk både i udtale, ordforråd og retskrivning. Portugisisk lighed med spansk svarer til ligheden mellem dansk og svensk. Tættere på portugisisk ligger galicisk, der tales nord for Portugal i Galicien.

Køb et lær portugisisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære portugisisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Brasiliansk portugisisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Brasiliansk portugisisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Portugisisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  portugisisk . med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på portugisisk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på portugisisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære brasiliansk (portugisisk). Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på brasiliansk (portugisisk). Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Brasiliansk portugisisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på brasiliansk portugisisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Brasiliansk portugisisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på brasiliansk portugisisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i brasiliansk portugisisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for brasiliansk portugisisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

her kommer du nemt i gang med at lære portugisisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på portugisisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Portugisisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på portugisisk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Portugisisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på portugisisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i portugisisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for portugisisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Omfattende portugisisk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Til viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende portugisisk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at læse og skrive portugisisk, lærer at udtrykke dig selv på portugisisk.

Kun til PC.

DKK605,00

Portugisisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år portugisisk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære portugisisk og at opbygge et portugisisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Portugisisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende portugisisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale portugisisk. Til PC og Mac.

DKK405,00