Persisk


Persisk tales først og fremmest i Iran, men også i store dele af Afghanistan, hvor dialekten hedder dari, i  Tadsjikistan, hvor dialekten hedder tadsjikisk, samt et mindretal i Irak og Bahrain. Persisk skrives fra højre mod venstre med et udvidet arabisk alfabet. Persisk har mange låneord fra arabisk, engelsk, fransk og tyrkisk.  På engelsk kaldes persisk ofte farsi. Persisk inklusive dialekterne tales af ca. 60 mio. mennesker. I Danmark findes ca. 15.000 mennesker af iransk afstamning.

Niveau  
Sprog  
Type  

Persisk(Farsi) kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Persisk(Farsi). med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære persisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på persisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Persisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på persisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Persisk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for persisk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00