Norsk


Norsk er modersmål for ca. 95 % af Norges befolkning på ca. 4,5 mio. Der er ca. 30.000 i Nordnorge, der taler samisk Der er 2 forskellige norske skriftsprog, nemlig bokmål og nynorsk. Skoleelever skal kunne læse og skrive begge former, men hver skole vælger en af delene som undervisningssprog. Bokmål anvendes af langt størstedelen af befolkningen og minder meget om dansk. Nynorsk blev gjort til et skriftsprog i 1885 og bruges især i den sydvestlige del af Norge.

Niveau  
Sprog  
Type  

Norsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Norsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære norsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på norsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Norsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på norsk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Norsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på norsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i norsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for norsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Norsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år norsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære norsk og at opbygge et norsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Norsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende norsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale norsk. Til PC og Mac.

DKK405,00