Marathi


Marathi tales af ca. 71 mio. i den indiske delstat Maharashtra og tilstødende regioner. Uden for Indien er der marathi-talende mindretal i Israel og Mauritius. Marathi skrives med det samme alfabet som hindi og nepalesisk, nemlig devanagari. Marathi er det 4. mest talte sprog i Indien efter hindi, bengali og telugu og nr. 15 på listen over verdens mest udbredte sprog.

Niveau  
Sprog  
Type  

Marathisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Marathisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære marathi. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på marathi. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Marathi sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på marathi med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00