Maltesisk


Har du interesse for Malta, så må du lære maltesisk. Med vores lær maltesisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære maltesisk.

Maltesisk er sammen med engelsk officielt sprog på middelhavsøen Malta og tales af ca. 400.000 mennesker. Beliggenheden mellem Sicilien og Libyen afspejles i sproget, der har både italienske og arabiske elementer. Maltesisk skrives med det latinske alfabet og siden landets selvstændighed i 1964 har det været skriftsprog og undervisningssprog i grundskolen.

Køb et lær maltesisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære maltesisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Maltesisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Maltesisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære maltesisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på maltesisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Maltesisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på maltesisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - lær maltesisk - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Maltesisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende maltesisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale maltesisk. Til PC og Mac.

DKK405,00