Malajisk


Med vores lær malajisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære malajisk.

Malajisk er officielt sprog i Malaysia, Brunei og Singapore og modersmål for ca. 18 mio. malayer i disse områder og andetsprog for hele Malaysia og Indonesien. Malajisk (engelsk malay) ligger meget tæt på indonesisk, så tæt at man kan forstå hinanden, selv om der er nogen forskelle i udtale og ordforråd. Malajisk er stærkere influeret af engelsk, mens indonesisk har lånt mest fra hollandsk. På grund af fortidens intense handel med krydderier har malajisk dog også lånt flittigt fra arabisk, kinesisk, hollandsk og portugisisk. Malajisk skrives i dag med det latinske alfabet, men blev tidligere skrevet med en variant af det arabiske alfabet.

Køb et lær malajisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære malajisk i morgen.

 

Niveau  
Sprog  
Type  

Malajisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Malajisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære malajisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på malajisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Malajisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på malajisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i malajisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for malajisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00