Litauisk


Har du interesse for Litauen, så må du lære litauisk. Med vores lær litauisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære litauisk.

Litauisk er officielt sprog i Litauen og modersmål for lidt over 3 mio. af landets indbyggere og første fremmedsprog for de øvrige. De største minoritetssprog i Litauen er russisk og polsk. Litauisk er som lettisk et baltisk sprog, men de to sprog er ikke indbyrdes forståelige. Litauisk skrives med det latinske alfabet med tilføjelse af nogle specielle bogstaver med diakritiske tegn. Lidt over 5000 mennesker fra Litauen har valgt at bosætte sig i Danmark.

Køb et lær litauisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære litauisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Litauisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Litauisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære litauisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på litauisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Litauisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på litauisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Litauisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på litauisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00


Kursus i litausik forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for afrikaans forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

Till PC og Mac.

 

DKK405,00

Litauisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år litauisk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære litauisk og at opbygge et litauisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00