Lettisk


Har du interesse for Letland, så må du lære lettisk. Med vores lær lettisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære lettisk.

Lettisk er modersmål for 1,4 mio. af Letlands indbyggere og ca. 150.000 mennesker i resten af verden, herunder 2700 i Danmark. Lettisk hører sammen med litauisk til den baltiske sproggruppe. De 2 sprog er beslægtede, men ikke indbyrdes forståelige. På grund af stor indvandring fra tidligere sovjetrepublikker er det kun ca. 60 % af Letlands befolkning, hvis modersmål er lettisk. Lettisk skrives med det latinske alfabet med tilføjelse af nogle specielle bogstaver med diakritiske tegn

Køb et lær lettisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære lettisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Lettisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Lettisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære lettisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på lettisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Lettisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på lettisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Lettisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på lettisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i lettisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for lettisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Lettisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år lettisk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære lettisk og at opbygge et lettisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00