Kurdisk


Sydkurdisk (sorani) tales i de sydlige dele af iransk og irakisk Kurdistan. Skriftsproget er arabisk, ligesom der er mange arabiske låneord i sorani. Nordkurdisk (kurmanji) eller tyrkisk kurdisk tales især i den tyrkiske og syriske del af Kurdistan, men også både i Iran, Irak og i Kaukasien. Kurdisk dvs. både kurmanji og sorani tales af ca. 30. mio. mennesker og i Danmark af 20.000-30.000 hvor en stor del af de "tyrkiske" indvandrere er kurdere.

Niveau  
Sprog  
Type  

Her kommer du nemt i gang med at lære kurdisk (Kumanji). Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på kurdisk (Kumanji). Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Her kommer du nemt i gang med at lære kurdisk (Sorani). Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på kurdisk (sorani). Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kurdisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på kurdisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00