Kroatisk


Indtil Jugoslaviens opløsning i 1991 var serbokroatisk eller kroatoserbisk betegnelsen for det sprog man talte i Serbien, Montenegro, Kroatien og Bosnien-Hercegovina. Siden dannelsen af selvstændige stater benævnes sprogene hhv. serbisk, montenegrinsk, kroatisk og bosnisk, men forskellene er minimale og alle 4 sprog kan betegnes som varianter af serbokroatisk. Den store forskel er at serbisk og montenegrinsk som hovedregel skrives med det kyrilliske alfabet, mens kroatisk og bosnisk skrives med det latinske alfabet. I alt tales sprogene af ca. 17 mio. mennesker.

Niveau  
Sprog  
Type  

Her kommer du nemt i gang med at lære kroatisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på kroatisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Kroatisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på kroatisk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kroatisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på kroatisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kroatisk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for kroatisk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00