Koreansk


Koreansk tales af ca. 80 mio., hvilket bringer det på en 15. plads over verdens mest udbredte sprog. Det er officielt sprog i Nord- og Sydkorea og tales af betydelige mindretal i Kina, Japan, Australien, Canada og USA. Koreansk har sit helt eget alfabet – hangul , der har 24 bogstaver. Rent grafisk kan det minde om de kinesiske tegn, men hangul er opbygget efter samme princip som det latinske alfabet – ét tegn pr. lyd.

Niveau  
Sprog  
Type  

Koreansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Koreansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære koreansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på koreansk . Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Koreansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på koreansk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Koreansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på koreansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i koreansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for koreansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00