Kinesisk


Har du interesse for Kina og kinesisk kultur, så må du lære kinesisk. Med vores lær kinesisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære kinesisk.

Kinesisk er det mest udbredte sprog i verden. Mere end 1 milliard mennesker i Folkerepublikken Kina, Taiwan og kinesiske samfund rundt omkring i verden taler kinesisk.

Kinesisk består af mange dialekter med et fælles skriftsprog.  De talte dialekter er (i modsætning til skriftsproget) ikke alle indbyrdes forståelige.  Mange af dialekterne har mere karakter af selvstændige sprog. Mandarin kinesisk er det mest udbredte og er officielt sprog i Kina og Taiwan

Kinesisk tilhører den Sino-tibetanske sprogfamilie, som også omfatter tibetansk, karen og burmesisk. Kinesisk har påvirket mange østasiatiske sprog. Det kinesisk skriftsprog opstod for over 4000 siden og var relativt stabilt indtil Folkerepublikken Kina besluttede at forenkle skrifttegnene for at gøre det lettere at læse kinesisk.

Skriftlig kinesisk består af mere end 40.000 tegn.

Internationalt er Pinyin et udbredt system til transkribering af kinesisk ved brug af det latinske alfabet til at repræsentere lyde i det kinesiske sprog.

Køb et lær kinesisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære kinesisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Kinesisk kantonesisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Kinesisk kantonesisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Kinesisk(Mandarin) kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Kinesisk(Mandarin). med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Kinesisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år kinesisk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære kinesisk og at opbygge et kinesisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Kinesisk (kantonesisk) sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende kinesisk (kantonesisk) ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale kinesisk (kantonesisk). Til PC og Mac.

DKK405,00

Kinesisk (mandarin) sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende kinesisk (mandarin) ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale kinesisk (mandarin). Til PC og Mac.

DKK405,00

Kinesisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år kinesisk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære kinesisk og at opbygge et kinesisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Omfattende kinesisk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Til viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende kinesisk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at udtrykke dig selv på kinesisk .

Kun til PC.

DKK605,00

Her kommer du nemt i gang med at lære kinesisk (cantonesisk). Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på kinesisk (cantonesisk). Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Kinesisk (kantonesisk) kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på kinesisk (kantonesisk), med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kinesisk (kantonesisk)sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på kinesisk (kantonesisk) med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære kinesisk (mandarin). Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på kinesisk (mandarin). Hjælp på dansk og 100 andre sprog.

DKK345,00

Kinesisk (mandarin) kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på kinesisk (mandarin), med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kinesisk (mandarin) sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på kinesisk (mandarin) med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kinesisk cantonesisk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for kinesisk cantonesisk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i kinesisk mandarin forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for kinesisk mandarin forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

5 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00