Japansk


Har du interesse for Japan og japansk kultur, så må du lære japansk. Med vores lær japansk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære japansk.

Japansk tales af ca. 130 mio. mennesker og er på 10. pladsen over verdens mest udbredte sprog. Japansk er ikke beslægtet med noget andet sprog i verden og er lige så fjernt fra kinesisk som fra dansk. Skrifttegnene ligner dog de kinesiske, alfabetet hedder kanji og indeholder flere tusinde tegn, hvoraf knap 2000 er nødvendige for at kunne skrive dagligdags sprog. Japanske låneord i dansk er bl.a. kimono, judo og bonsai.

Køb et lær japansk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære japansk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Japansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Japansk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Japansk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år japansk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære japansk og at opbygge et japansk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Japansk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende japansk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale japansk. Til PC og Mac

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære japansk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på japansk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Japansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på japansk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Japansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på japansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i japansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for japansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00