Italiensk


Har du interesse for Italien og italiensk kultur, så må du lære italiensk. Med vores lær italiensk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære italiensk.

Italiensk er meget behageligt at lytte til, selv for dem som ikke forstår italiensk. Praktisk taget alle italienske ord ender på en vokal, hvilket giver italiensk en høj musikalsk kvalitet. Italiensk udtale og stavning er forholdsvis let at lære da der til hvert bogstav svarer en lyd, dvs. italiensk udtales som det skrives.

Niveau  
Sprog  
Type  

Italienskkursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Italiensk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Italiensk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år italiensk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære italiensk og at opbygge et italiensk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Italiensk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende italiensk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale italiensk. Til PC og Mac

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære italiensk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på italiensk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Italiensk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på italiensk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Italiensk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på italiensk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i italiensk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for italiensk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

En spændende italiensk film er lagt på DVD og forsynet med undervisningsfaciliteter.
Italiensk for viderekomne på DVD-rom.

DKK455,00

5 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet(dog kun Talk Now)

DKK995,00