Islandsk


Har du interesse for Island så må du lære islandsk. Med vores lær islandsk. kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære islandsk.

Islandsk er modersmål for ca. 300.000 mennesker. Islandsk er tættest beslægtet med færøsk og forskellige vestnorske dialekter. Sproget har kun forandret sig lidt over tid, hvilket betyder at islændinge kan læse de islandske håndskrifter. Sprogpolitisk gør Island en dyd ud af at finde et islandsk ord for nye opfindelser, fx er ”verdensspindelvævet” islandsk for world wide web. I Danmark bor knap 9000 mennesker af islandsk herkomst.

Køb et lær islandsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære islandsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Islandsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Islandsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Islandsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år islandsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære islandsk og at opbygge et islandsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Islandsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende islandsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale islandsk. Til PC og Mac

DKK405,00

Her kommer du nemt i gang med at lære islandsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på islandsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Islandsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på islandsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Islandsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på islandsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - lær islandsk - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Islandsk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for islandsk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00