Irsk


Irsk er et keltisk sprog nært beslægtet med skotsk gælisk og manx. Efter at irsk er blevet anerkendt som officielt sprog i Den Irske Republik er sprogets tilbagegang standset. Irsksproget radio har eksisteret siden 1972 og TV siden 1996, dog med engelske undertekster. Fra 2007 er irsk også officielt sprog i EU.

Niveau  
Sprog  
Type  

Irsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Irsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Irsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år irsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære irsk og at opbygge et irsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Irsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende irsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale irsk. Til PC og Mac

DKK405,00

Omfattende irsk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Irsk for viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende irsk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at læse og skrive irsk, lærer at udtrykke dig selv på irsk.

Kun til PC.

DKK605,00

Her kommer du nemt i gang med at lære irsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på irsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Irsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på irsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i irsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for irsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00