Indonesisk


Indonesisk er officielt sprog i Indonesien og Øst-Timor. Ca. 23 mio. har indonesisk som modersmål, og ca. 200 mio. har indonesisk som andetsprog.  Indonesisk ligger meget tæt på malajisk, så tæt at man kan forstå hinanden, selv om der er nogle forskelle i udtale og ordforråd. Indonesisk er mest influeret af sproget i den tidligere kolonimagt Holland, mens malajisk har lånt mest fra engelsk. Indonesisk skrives med det latinske alfabet.

Niveau  
Sprog  
Type  

Indonesisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Indonesisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære indonesisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ordog udtryk på indonesisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kursus i indonesisk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for indonesisk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00