Hollandsk


Hollandsk er officielt sprog i Holland og den del af Belgien, der hedder Flandern.  Derfor kaldes sproget også nederlandsk for at angive at sproget inkluderer flamsk.  Hollandsk er også et af de officielle sprog i Hollands tidligere kolonier Surinam og De Hollandske Antiller. Hollandsk (nederlandsk) tales af ca. 21 mio. mennesker. Hollandsk er nært beslægtet med afrikaans, der tales i store dele af det sydlige Afrika.

Niveau  
Sprog  
Type  

Hollandsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år hollandsk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære hollandsk og at opbygge et hollandsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Hollandsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende hollandsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale hollandsk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Hollandsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Hollandsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære hollandsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på hollandsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac. 

DKK345,00

Hollandsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på hollandsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kursus i hollandsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for hollandsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

5 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00