Hindi


Har du interesse for Indien og indisk kultur så må du lære hindi. Med vores lær hindi kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære hindi.

Ca 500 mio. indere har Hindi som deres første sprog og ca. 125 mio. flere som andetsprog. Det bringer Hindi på 2. pladsen over verdens mest udbredte sprog næst efter kinesisk. Hindi er officielt sprog i hele Indien ved siden af engelsk og obligatorisk skolefag i alle indiske skoler undtagen i delstaten Tamil Nadu.  Hindi ligger tæt på Urdu, men skrives med den indiske skrift Devanagari  fra venstre mod højre, i modsætning til urdu, der skrives med arabisk skrift fra højre mod venstre.

Køb et lær hindi kursus i dag, så kan du være i gang med at lære hindi i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Hindi sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende hindi ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale hindi. Til PC og Mac

DKK405,00

Hindi kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Hindi. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære hindi. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på hindi. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Hindi kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på hindi, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Hindi sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for hindi forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00