Hebraisk


Indtil slutningen af 1800-tallet blev hebraisk hovedsagelig brugt i synagogen og i religiøs litteratur. Herefter blev det Israels nationalsprog og tales i dag af ca. 5 mio. mennesker. Hebraisk skrives fra højre mod venstre med det hebraiske alfabet, der har 22 bogstaver.

Niveau  
Sprog  
Type  

Hebraisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år hebraisk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære hebraisk og at opbygge et hebraisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Hebraisk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende hebraisk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale hebraisk. Til PC og Mac

DKK405,00

Hebraisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Hebraisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære hebraisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på hebraisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Hebraisk sprogkursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på hebraisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Hebraisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på hebraisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Hebraisk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for hebraisk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00