Gujarati


Med vores lær gujarati kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære gujarati.

Gujarati er officielt sprog i delstaten Gujarat i det nordvestlige Indien, og det er et af 22 officielle sprog i Indien. Gujarati tales af ca. 50 mio. mennesker, hvilket bringer det på 25. pladsen over verdens mest udbredte sprog. Udover i Gujarat er der et betydeligt antalt gujarati talende på Fiji øerne. Mahatma Gandhis modersmål var gujarati. Gujarati har sin egen skrift, der er en variant af den indiske skrift devangari, som anvendes i hindi.

Køb et lær gujarati kursus i dag, så kan du være i gang med at lære gujarati i morgen.

 

Niveau  
Sprog  
Type  

Gujarati kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Gujarati. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære gujarati. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på gujarati. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Gujarati sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på gujarati med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00