Grønlandsk

Niveau  
Sprog  
Type  

Grønlandsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år grønlandsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære grønlandsk og at opbygge et grønlandsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Her kommer du nemt i gang med at lære grønlandsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på grønlandsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Grønlandsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på grønlandsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Grønlandsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på grønlandsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Grønlandsk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for grønlandsk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00