Græsk


Græsk (nygræsk) tales af 15 mio. mennesker i Grækenland og på Cypern og mindretal i Albanien, Bulgarien og det tidligere Jugoslavien. Dansk har lånt mange ord fra græsk, fx gymnasium, fysik, poesi og teater. Det græske alfabet (med alfa og beta som de 2 første bogstaver) kendes fra ca. 750 f. Kr.,  den form vi kender i dag har 24 bogstaver.

Niveau  
Sprog  
Type  

Græsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende græsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale græsk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Græsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Græsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære græsk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på græsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Græsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på græsk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Græsk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på græsk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Græsk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for græsk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

5 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00