Fransk


Har du interesse for Frankrig og fransk kultur, så må du lære fransk. Med vores lær fransk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære fransk. 

Ca. 100 mill. mennesker har fransk som deres modersmål og andre 130 mill. bor i lande, hvor fransk er det administrative sprog. Det bringer fransk på en 9. plads over verdens mest udbredte sprog. Fransk er et romansk sprog. Fransk er det officielle sprog i Frankrig, Belgien, Luxembourg, dele af Schweiz og Canada samt Haiti og en række tidligere franske og belgiske kolonier i Afrika og Amerika.  Fransk er desuden det internationale postsprog.

Køb et lær fransk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære fransk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Fransk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år fransk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære fransk og at opbygge et fransk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Her får du noget for pengene. Interaktivt fransk sprogkursus på 61 lektioner på DVD-ROM og 3 supplerende lyd CD´er, så du også kan lære på farten eller i lænestolen. OBS! - engelsk hjælpesprog. Kun til PC.

DKK735,00

Fransk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende fransk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale fransk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Omfattende fransk sprogkursus som hurtigt bringer dig på konversationsniveau. Fransk for viderekomne eller skrappe begyndere. (OBS! amerikansk produkt - hjælp og oversættelse er på engelsk).

Du opbygger og fastholder et grundlæggende fransk ordforråd, udvikler lytteforståelse, lærer at læse og skrive fransk, lærer at udtrykke dig selv på fransk.

Kun til PC.

DKK605,00

Franskkursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Fransk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære canadisk fransk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på canadisk fransk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Her kommer du nemt i gang med at lære fransk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på fransk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Fransk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på fransk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Fransk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på fransk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i fransk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for fransk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

En spændende fransk film er lagt på DVD og forsynet med undervisningsfaciliteter.
Fransk for viderekomne på DVD-ROM. Til PC og Mac.

DKK455,00

6 kurser fra begyndere over begyndere+ til viderekomne. Til PC og Mac samt IPAD/Android samt downloadkode til IPAD/Android tablet

DKK995,00