Finsk


Har du interesse for Finland, så må du lære finsk. Med vores lær finsk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære finsk.

Finsk er modersmål for ca. 5 mio. Sproget tilhører ligesom estisk og ungarsk den finsk-ugriske sprogstamme. Finland betragtes som et tosproget land - finsk og svensk - og ca. 300.000 i Finland taler varianten finlandssvensk. Finske ord har hverken køn eller artikler, til gengæld er der 15 kasus. Et karakteristisk træk ved finsk er de meget lange ord, fordi ord bøjes ved at sætte forskellige endelser på ordets rod.

Køb et lær finsk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære finsk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Finsk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år finsk . Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære finsk og at opbygge et finsk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Finsk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende finsk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale finsk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Finsk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Finsk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære finsk. Her lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på finsk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.  Til PC og Mac.

DKK345,00

Finsk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på finsk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Kursus i finsk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for finsk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00