Estisk


Har du interesse for Estland, så må du lære estisk. Med vores lær estisk kurser kommer du hurtigt og nemt i gang med at lære estisk.

Siden 1995 har estisk været eneste officielle sprog i Estland og tales af ca. 1 mio. estere. Mens Estland var under sovjetisk styre var russisk det dominerende sprog i Estland. Estisk hører ligesom finsk og ungarsk til den finsk-ugriske sprogstamme. Estisk har ingen lighed med de to andre baltiske sprog - lettisk og litauisk, men har mange ord fælles med finsk. Der er hverken artikler eller køn på estisk, men til gengæld har sproget 14 kasus og verberne har mange bøjningsformer. Estisk har lånt mange ord fra tysk, hvilket kan lette sprogindlæringen for en dansker.

Køb et lær estisk kursus i dag, så kan du være i gang med at lære estisk i morgen.

Niveau  
Sprog  
Type  

Estisk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år engelsk. Programmet indeholder dansk tale og dansk vejledning. Sprogtigeren gør det til en leg at lære engelsk og at opbygge et estisk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Estisk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  Estisk. med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac samt IPAD/Android.

 

DKK545,00

Her kommer du nemt i gang med at lære estisk. Du lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på estisk. Hjælp på dansk og 100 andre sprog.  Til PC pg Mac.

DKK345,00

Estisk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på estisk, med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Estisk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på estisk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Estisk sprogkursus på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for estisk forretningssprog. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00