Dansk

Niveau  
Sprog  
Type  

Dansk kursus til små børn. Sprogtigeren er ideel til at lære børn fra fra 4 - 12 år dansk. Programmet indeholder vejledning på mange sprog. Sprogtigeren gør det til en leg at lære dansk og at opbygge et dansk ordforråd. Til PC og Mac.

DKK295,00

Dansk sprogkursus på mellemniveau opbygget over spil og visuelle aktiviteter som TalkNow!, Talk the Talk og Talk More. Programmet er beregnet til dig som har et grundlæggende dansk ordforråd og vil opnå en større fortrolighed med at lytte til og tale dansk. Til PC og Mac.

DKK405,00

Dansk kursus for absolutte begyndere og begynder+, her kommer man nemt i gang med at lære  dansk . med Talk Now lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Og med udvidelse Talk more Lærer du vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug.

Til PC og Mac.

DKK545,00

Dansk kursus for absolutte begyndere, her kommer man nemt i gang med at lære  dansk . Man lærer du de vigtigste 5-600 ord og udtryk på dansk. Hjælp på over 100 sprog

DKK345,00

Dansk kursus for begyndere+, især til unge (og familier med unge). Lær de vigtigste vendinger og udtryk på dansk , med hovedvægt på dagligt omgangssprog og masser af nyttigt ordforråd. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK345,00

Dansk sprogkursus for begyndere+. Lær vigtige dagligdags udtryk og vendinger på dansk med hovedvægt på sprog til rejsebrug. Bliv rejseklar - Talk More på rejsen. Hjælp på dansk og mange andre sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

Kursus i dansk forretningssprog på let mellemniveau. Her lærer du de vigtigste vendinger og udtryk inden for dansk forretningssprog. Hjælp på mange sprog sprog. Til PC og Mac.

DKK405,00

 

Vi opkræver ny porto såfremt at vi skal gensende varen, ved forkert opgivet adresse eller manglende skilt på din postkasse.

Er dette tilfældet skal du købe ny porto.

DKK30,00